Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Pažnja: molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe Visage internet sajta. Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi).
Visage communications Beograd, zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.

Sadržaji objavljeni na internet sajtu Visage, vlasništvo su Visage doo Beograd i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima.
Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

Kada koritite naš internet sajt nije dozvoljeno da:

– Ometate ili onemogućavate bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje dotupnog sadržaja

– Objavljujete ili prenosite na internet sajt svaki materijal koji je preteći, klevetnički, nepristojan, uvredljiv, pornografski ili zlostavljački. Takođe materijal kojim možete inicirati rasnu mržnju, uzrokujete uznemiravanje ili bilo koje neprijatnosti usled kršenja privatnosti, poverenja određenim diskriminacionim, pretećim ili izazivačkim komentarima.addressexact replica watcheschaine coque telephonekate spade phone caseelf bar advent calendarwhere to buy phone casesboeren telefoonhoesjes

– Dajete netačne informacije koje se tiču ličnih podataka u vašem profilu

– Koristite tuđe lične podatke bez dozvole te osobe ili lažno predstavljate da istupate u ime trećeg lica, firme ili organizacije

– Bavite se bilo kojim nezakonitim ili protivpravnim ponašanjem

– Modifikujete, ometate, presrećete ili hakujete internet sajt u cilju njegovog onesposobljavanja

– Koristite specijalizovane programe radi preuzimanja sadržaja sa sajta

 

Ako prekršite bilo koji od ovih Uslova mi Vas možemo sprečiti da koristite ovaj internet sajt na stalnom ili privremenom nivou. Mi možemo preduzeti i druge mere, uključujući ali ne ograničavajući se na to da Vas prijavimo nadležnim državnim organima, pošaljemo upozorenje ili podnesemo tužbu.

Visage d.o.o. se zalaže za očuvanje privatnosti u sakupljanju, korišćenju i zaštiti informacija i podataka naših registrovanih korisnika. Pristup korisnika svim sadržajima na našem sajtu i njihovo korišćenje podleže odredbama svih primenljivih zakona i propisa

Visage d.o.o. može razmenjivati podatke samo u okviru kompanije a koji su prikupljeni od strane registrovanih korisnika radi procesa obaveštavanja kao i procedura vezanih za samo funkcionisanje sajta.

Visage d.o.o. će eventualno biti prinuđen da prosledi lične podatke validnim sudskim vlastima, po sudskom pozivu, sudskim istražiteljima kako je propisano zakonom. Takođe naša kompanija zadržava pravo da prijavi istražnim organima aktivnosti za koje smatra da su nezakonske.

Lični podaci registrovanih korsinika se mogu proslediti u slučaju akvizicije, korporacijske prodaje, raspuštanja, integrisanja ili nekog sličnog događaja.